PočetnaSoftware za IP video nadzorne aplikacijeMobotix MxMC

Mobotix MxMC

 

Mobotix MxMC

Mobotix MxMC

Novi MxManagementCenter(MxMC) je potpuno novi razvoj za MAC PC i Linux sisteme sa fokusom na jedinstven i intuitivan korisnički doživljaj, pružajući najviše uštede i fleksibilnosti na tržištu. Prateći Mobotix, softverski koncept MxMC je 100% uključen u Mobotix portfolio, ne zahtev adodatne troškove softvera, licence ili ažuriranje.

MxMC može da se koristi u projektima nezavisno od broja kamera ili tipa proizvoda uklj. doorstation, MxDisplay, pribor, uređaje za skladištenje, itd. Svi Mobotix proizvodi na lokalnoj mreži će biti automatski detektovani i mogu se podesiti u potpuno novom grafičkom korisničkom interfejsu bez pretraživača, lako i intuitivno. Dakle, moguće je podešavanje kompletnog sistem kamera, kućne automatike i alarmnih uređaja u najkraćem mogućem roku, bez dodatnog softvera i naknadi za licence. Posebno upravljanje konfiguracijamaiz MxMC će pomoći da se dramatično smanje troškovi instalacija, konfiguracija i održavanja.


Gekko software

Mobotix software

Software za prepoznavanje lica

Prednosti

  • 100 % besplatno
  • Uključuje najnoviji plejer i tehnologiju za udobnu analizu i najbrže rezultate istrage
  • Mobotix „Multi Slider“ je najbrži alat za sve vrste parametara, filtera i funkcionu sortiranja
  • Jednostavno podešavanje i raspored
  • Grafički „configuration management“
  • Podrška zahiper veze
  • Definisanjedetaljnihprava pristupa za različite korisnike
  • Kratko kašnjenje od scene na

Multi-monitor

Mogućnosti MxMC podržava podešavanje i raspored dvostrukih ili više monitora instalacijama bez ikakvih dodatnih troškova softvera.

Jednostavan dupli klik dovodi do drugog monitora.

Ili MxMC je u stanju da detektuje više monitora iz različitih računara u mreži i može da definiše ciljne monitore za pojedine kamere i poglede.

Ovo je savršen alat za podešavanje monitora i zidnih sistema na specifičan i fleksibilan način.

Upravljanje prilagodljivim propusnim opsegom

MxMC rukuje unapred definisanim scenarijima, u zavisnosti od raspoloživog propusnog opsega - idealno za mobilne uređaje bez ponovne konfiguracije. Lowres slike se prenose preko malih propusnih opsega, ali čuvaju u punoj rezoluciji. U potpunosti inteligentne Mobotix kamere upravljaju frejmova i rezolucijom slike, u zavisnosti od raspoloživog opsega. Ako je potrebno više detalja, korisnik može definisati oblast interesovanja naniže na rezoluciju koju pruža kamera. Na ovaj način Mobotix rešenje čini najbolje korišćenje raspoloživih propusnih opsega i omogućava kvalitetno istraživanje i preko nisko propusnih linkova.