PočetnaOpremaPametna kuća

Pametna kuća

 
 

Kućna Automatika!

Posle napornog dana na poslu, ili posle dugog odmora, lepo je vratiti se kući. U vreme u kojem živimo trudimo se da naše domove učinimo što udobnijim, sigurnijim i zabavnijim.

Da to postignete, nudimo vam asortiman proizvoda koje možete i sami instalirati. Možete početi samo sa jednim predajnikom (prekidač, senzor ili daljinski upravljač) i jednim prijemnikom (utičnica, sijalično grlo, kontroler za tende, žaluzine/venecijanere i sl.), i postepeno nadograđivati vaš sistem. Pošto proizvode iz našeg asortimana možete kombinovati na koji god način želite, mogućnosti su neograničene.

Kontrola Vašeg doma na daljinu

Korišćenjem Isc-2000 i Tellduss Telstick-a uređaje u vašem domu možete kontrolisati i preko interneta, upotrebom "smart" telefona, ili jednostavno SMS-om.

Potpuna sigurnost

Dodavanjem jedne ili više Mobotix IP HiRes kamere u vaš Pametna kuća sistem sigurnost Vašeg doma je podignuta na najveći mogući nivo. Pogledajte svoj dom i oko njega sa bilo koje lokacije u svetu, budite obavešteni o svakom neovlašćenom pristupu.

Takođe možete kontrolisati ulaz u vašu firmu ili dom, otključavati ili zaključavati vrata posetiocima bilo gde da se nalazite u svetu pomoći Mobotix IP video interfona T26

25 praktičnih rešenja