PočetnaOpremaRouter / Switch

Srce mreže

 

Biznis Ethernet

Kao oprema koja čini srce mreže korisnika, VUCOMM ima kompletan asortiman Ethernet mrežne opreme proizvođača Korenix i ZyXEL.

 

KORENIX

Ethernet oprema za instalaciju u spoljnim uslovima mora da izdrži uslove ekspolatacije po suncu, kiši i snegu i da pouzdano radi da zadovolji stroge uslove pouzdanosti koje zahteva aplikacija Video sigurnosnih kamera. Mrežna oprema takvog kvaliteta je KORENIX.

Primer jedinstvene opreme KORENIX je JetRock, switch koji bez dodatnog kućišta može da ide i u vodu.

 

CAMSAT

CAMSAT je jedan od vodećih proizvođača bežičnih sistema prenosa video signala u opsegu 5GHz. Širok spektar ponuđenih proizvoda, od analognih do IP sistema, može zadovoljiti sve zahteve sistema video nadzora.

Svi proizvodi kompanije Camsat odlikuju odlični tehnički parametri i visoki standardi kvaliteta. U proizvodnim procesima koriste se samo najkvalitetnije komponente i sirovine. Napredni tehnološki nivo garantuje pouzdanost, trajnost i estetiku uređaja.

CAMSAT

 

ZyXEL

ZyXEL Profesionalna mrežna oprema namenjena običnim korisnicima i kompanijama sazahtevnom mrežnom infrastrukturom. Što se tiče svičeva jednostavnim korisnicima su namenjeni koji su osmišljeni tako da budu plug-and-play što bi olakšalo povezivanje IP telefona, računara, NAS uređaja…dok svičevi namenjeni velikim kompanijama spadaju u opremu vrhunskog kvaliteta i velike pouzdanosti u telekomunikacijama. Osmišljeni su tako da ne zadovoljavaju samo SB i SMB zahteve već i mnogo kompleksnije

Zyxel switch

 

CTC Union

CTC Union Technologies Co. Ltd., osnovan je 1993. godine. Proaktivno dizajnira i proizvodi telekomunikacionu opremu i proizvode. Sa tehnologijama zasnovanim na Ethernet -u i optičkom prenosu, CTC Union može efikasno ispuniti sve zahteve industrijskog standarda prenosta signala.

CTC Union