PočetnaOpremaIP KamereMobotix MxDisplay +

MxDisplay+Za posmatranje i organizovanje uredaja. Smartfon na zidu.

MxDisplay+ predstavlja pristupnu stanicu za kontrolu i nadgledanje Mobotix T25 IP interfona i svih Mobotix kamera, ima funkcionalnost za kontrolu pristupa svih vrata na bazi vremena, funkcionalnost čitanja i pisanja RFID kartica, Smart Home kontrola i “Floor call” funkcionalnost.

MxDisplay+ je server za automatizaciju zgrade sa mogucnošcu zidne montaže i ekranom osetljivim na dodir, podrazumevano sadrži WiFi i RFID funkcionalnost. Sa ove centralne konzole, Vi možete dodati i konfigurisati sve MOBOTIX-ove uredaje. Više MxDisplay-a mogu biti bežicno konektovani, svaki može da se napaja preko PoE.

MxDisplay+ se često naziva “smartfon na zidu” zato što njime može da se upravlja korišcenjem gestova (swipe i zoom), isto kao i na smartfonu. Sa nekoliko povlačenja (swipes), korisnik može da vidi pregled nekoliko kamera, pregleda najnovije video poruke ili kreira novu pristupnu karticu za gosta. MxDisplay se uklapa u okvire i kucišta modula stanice za vrata i FlatMount ram.

MxDisplay+ postoji i u verziji za spoljašnju montažu (Outdoor), u beloj i crnoj varijanti. Po izgledu je indetičan modelu za unutrašnju montažu stim da ima IP65 stepen zaštite, temperaturni opseg od -30°C do 60°C. Ovo omogućava da se ova pristupna stanica može koristi u okruženjima sa visokom vlažnošću i velikim oscilacijama temperature. Svaki MxDispla+ dolazi sa Bluetoot-ready hardware-om za buduće nadogradnje i standardnim Wi-Fi modulom (2.4GHz ili 5GHz) zavisno od Wi-Fi servera.

Mobotix


Slika 1


Slika 2


Slika 3


Slika 4


Slika 5

 • Temperatura ambijenta od 0 do 40°C
 • Eternet (jednožični priključak za instalacioni kabl AWG20 do 24), WiFi, RFID
 • PoE (IEEE 802.3af, Class 2)
 • IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz band; klijent ili pristupna tačka; WPA2 enkripcija
 • RFID: Mifare DESFire EV1
 • 1 beznaponski relejni izlaz, maks. 50 V AC/DC, maks. 1 A
 • Podržani modeli kamera su sve MOBOTIX kamere i stanice za vrata sa softverom 4.2.3.x i višim (svi 14/24 modeli, ne za M12)
 • Dimenzije su: 99 x 99 x 37 mm; MxDisplay+ staje u ramove i kućišta modula stanice za vrata i novi FlatMount ram, 270 g
 • Ekran osetljiv na dodir i tri nemehanička funkcionalna tastera, dva trobojna status LED-a
 • Microfon i zvučnik, 16bit/16kHz (HD audio), uslovno interfon (push-to-talk)
 • Napajanje: PoE ili 24 do 50 V DC, tipično 3,5 W
 • Veličina display-a je 3,5", rezolucija 320 x 240 piksela (CIF)

Megapixel tehnologija uz Zoom i Panning

Sa mega-rezolucijom od 2 x 6.0 miliona pixela (3072x2048) i true-color-imagining sistemom za vernost boja, MOBOTIX mrežne kamere postižu rezoluciju 12 x veću nego klasične analogne kamere.

Malo opterećenje propusne moći mreže

MOBOTIX patentirani MxPEG format prenosa slike i zvuka zahteva minimalni kapacitet LAN mreže i ima odgovarajuće rešenje za prenos preko WAN-a (digitalni vod, Frame Relay, iznajmljena veza).

Dvosmerni Audio - Voice over IP i ISDN

MOBOTIX kamere imaju ugrađen mikrofon i zvučnik za dvosmeri audio prenos koji je usklađen sa prenosom slike putem VoIP. Kamera može i emitovati prethodno snimljenu poruku kao upozorenje osobama ispred kamere.

Memorisanje video-audio zapisa

MOBOTIX kamere imaju integrisanu memoriju koja omogućava memorisanje događaja ili kontinualnog snimka. Za memorisanje dužih snimaka odlaganje se vrši putem IP mreže na Buffalo Terabite storage u dužini i nekoliko nedelja. Čak i upotreba regularnog Pentium IV PC-a omogućava prikaz i čuvanje slike sa do 30 kamera istovremeno.

Besplatan Mobotix softver, bez sistema licenci

MOBOTIX MxControlCenter je besplatna Windows aplikacija za prikaz slike sa MOBOTIX kamera bez ograničenja u broju kamera. Za pristup MOBOTIX kameri i prikaz prethodno snimljenih događaja dovoljan je i Internet Explorer. Kontrola pristupa sa password-om i nivoima privilegija je omogućena.

Otporna na sve vremenske uslove

MOBOTIX kamere su namenjene za internu i eksternu upotrebu i otporne su na sve vremenske uslove od –30˚C do +60˚C. Ne treba im dodatno hlađenje leti ili grejanje zimi. Do kamere ide samo mrežni UTP kabl, kroz koje se kamera i napaja upotrebom Power Over Ethernet standarda.